Wie ben ik

Annette Booiman

Mijn naam is Annette Booiman. Bij het werken met cliënten is mijn uitgangspunt dat de persoon actief leert werken aan een betere balans in zijn lichaam en geest.  Door het combineren van kennis en technieken uit de opleidingen tot CSR coach, Biofeedbacktherapeut, Leefstijlcoaching, Mobilizing Awareness®, oefentherapie-Mensendieck en Managementorganisatie, word je  gecoacht tot een goed gebruik van je lichaam.

Vanaf 1997 werk ik met elektromyografie (EMG) om spierspanning te meten en om cliënten te leren hoe ze hun spieren goed aanspannen en goed loslaten. In 2004 ben ik ook biofeedback signalen als adempatroonmeting, Heart Rate Variability, temperatuur feedback ed. gaan gebruiken.

Sinds 2007 maak ik voor het CSR centrum, kennis centrum voor stress en burn-out, stress-assessments. Dit jaar heb ik de opleiding tot CSR coach afgerond en ben partner van CSR geworden. 

Als auteur ben ik betrokken bij diverse artikelen over mijn vakgebieden biofeedback en oefentherapie.  Bij het NPi (Nederlands Paramedisch instituut) doceer ik bij de cursussen EMG en Biofeedback. Op diverse AAPB en BFE congressen heb ik presentaties gehouden.

Door cursussen en congressen te volgen, in binnen- en buitenland, blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in mijn vak.